Birecik’te ev çöktü: Enkaz altında kalan var

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde 2 katlı kerpiç ev çöktü. Enkaz altında kalan 45 yaşındaki Bülent Aslanpençesi isimli adamı kurtarma çalışması başlatıldı.Olay, akşam saatlerinde Birecik ilçesine bağlı Sancak Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, metruk halde bulunan 2 katlı bir evin bir bölümü bilinmeyen bir nedenle çöktü. Yaşanan olay nedeniyle bölgeye AFAD, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden ekipler, bir kişinin enkaz altında kaldığı bilgisi üzerine kurtarma çalışması başlattı. Sancak Mahalle Muhtarı Mehmet Altuntaş, bir kişinin odun almak için içeri girdiği sırada çökmenin meydana geldiğini ve ekiplerin sağ olduğunu…

Birecik GÜNDEM YAŞAM 
Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde 2 katlı kerpiç ev çöktü. Enkaz altında kalan 45 yaşındaki Bülent Aslanpençesi isimli adamı kurtarma çalışması başlatıldı.Olay, akşam saatlerinde Birecik ilçesine bağlı Sancak Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, metruk halde bulunan 2 katlı bir evin bir bölümü bilinmeyen bir nedenle çöktü. Yaşanan olay nedeniyle bölgeye AFAD, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden ekipler, bir kişinin enkaz altında kaldığı bilgisi üzerine kurtarma çalışması başlattı.
Sancak Mahalle Muhtarı Mehmet Altuntaş, bir kişinin odun almak için içeri girdiği sırada çökmenin meydana geldiğini ve ekiplerin sağ olduğunu belirledikleri şahsı kurtarmak için çalışma gerçekleştirdiğini dile getirdi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Önerilen Haberler

Leave a Comment